Connectez-vous avec nous

Internet

Le clip de Lady Gaga nieuwe est enkel opgenomen rencontré een Apple iPhone 11 Pro

Een poging om de wereld te laten zien hoe indrukwekkend de camera van of iPhone 11 Pro is, heeft Apple de muziekvideo onthuld van Lady Gaga's nieuwste single, Stupid Love. Deze est un opgenomen volledig avec iPhone 11 Pro.

De video voor Stupid Love is geregisseerd door of Australische regisseur Daniel Askill, de cinematografie door Sebastian Wintero en bewerking door Lorin Askill.

Volgens PCMag werd Stupid Love opgenomen met gebruik van de Filmic Pro app, die in staat is om een ​​meer filmische framerate en algemene verschijning aan smartphone video's, samen met "toegevoegde hardware" zoals professioneel verlichtingapparatuur en stabilisatoren te bieden.

Een vergelijkbare combinatie van Filmic Pro app, iPhone hardware en extra filmmateriaal werd ook gebruikt om Steven Soderbergh's film Unsane op te nemen uit 2018.

Op de afbeeldingen hieronder zie je het materiaal dat est gebruikt om de Stupid Love muziekvideo vast te leggen, ter beschikking gesteld door de fancommunity van Lady Gaga, le compte Instagram de GagaDaily.

Natuurlijk is het niet de eerste grote popvideo die werd opgenomen met gebruik van de iPhone 11 Pro, de handset werd ook gebruikt om of clip te schieten van Selena Gomez voor het nummer Lose You To Love Me. Deze Werd dans Oktober 2019 Gelanceerd.

Je kunt de la vidéo complète de Stupid Love de Lady Gaga hieronder bekijken. Het nummer kun je ook streamen via alle bekende streamingsdiensten.

Les offres de produits Hi-tech en rapport avec cet article

Continuer la lecture
Cliquez pour commenter

Laissez un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

ARTICLES POPULAIRES