Connectez-vous avec nous

Ordinateurs et informatique

Bitcoin-prisen rammer ny rekord, efter Tesla bekræfter køb på 1,5 mia. dollars

I en ny indberetning til US Securities and Exchange Commission (SEC) har Tesla annonceret, at det har købt bitcoin til en værdi af 1,5 mia. dollars américains, og det har nu gjort, à prisen på denne kryptovaluta er gået op sur 40.000 USD pr. mønt.

Ifølge denne indberetning tilkendergiver den amerikanske bilproducent, at den har opdateret sin investeringspolitik i januar for at give virksomheden « simple fleksibilitet til yderligere at diversificere og maksimere afkastet » på sine kontanter. Som en del af denne nye politik planlægger Tesla et investere en del af sine likviditetsreserver i « digital aktiver, guldmarked, guldbørshandlede fonde og andre aktiver som specificeret i fremtiden ».

Ud over købet på af bitcoin til 1,5 mia. USD afslørede Tesla også, chez virksomheden snart begynder at accepte betalinger i kryptovalutaen for sine produkter i et begrænset omfang. Det gør dem til den første bilproducent, som tager denne beslutning. Virksomheden har købt bitcoin, som er med til at give den likviditet, som er nødvendig, når den vil modtage kryptovalutabetalinger.

Kryptovaluta: Et skub i den rigtige retning

Ved udgangen af ​​sidste år havde Tesla plus de 19 mia. USD i kontanter og kontantekvivalenter i henhold til det fjerde kvartal og hele års økonomiske resultater, hvilket gør købet af 1,5 mia. USD i bitcoin til en énormément d’investissements.

Efter selskabets offentliggørelse steg Bitcoin til nye højder og opnåede en pris på 45.000 USD. På samme tid steg værdien af ​​selskabets aktier med over 2% efter udmelding.

Teslas administrerende direktør Elon Musk et længe været en tilhænger af kryptovaluta, og han har tidligere delt sine tanker om bitcoin på Twitter. Pour nylig tilføjede han endda #bitcoin til sin biografi på det sociale netværk, og bare det hjalp med at heve bitcoins pris med op til 20 procent.

Musk har også hjulpet med da køre prisen op på Dogecoin, som er lavet of IBM-softwaretekniker Billy Markus et Adobe-softwaretekniker Jackson Palmer. Je et tweet de nyere fremsatte Musk faktisk påstanden om, à « Dogecoin er folkets kryptovaluta ».

Hvis Teslas rabot om à acceptere bitcoin som betalingsmetode pour sine produkter kommer til at gå godt, så kan vi muligvis se mange andre store virksomheder følge trop.

Via CNBC


Les offres de produits Hi-tech en rapport avec cet article

Continuer la lecture
Cliquez pour commenter

Laissez un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

ARTICLES POPULAIRES